All Stories

Save Money Me këto Shkëmbim Këshilla Canadian Valuta

Turistët shpesh tregtisë këmbimit valutor kanadez, e cila është një aktivitet i përditshëm. Rreth botës, ka rezultate të monedhave të ndryshme të huaja. Mësoni një kanadez disa këshilla këmbimit valutor mund të ju ndihmojë të bëni më të madhe të shpenzimeve tuaj.

Më poshtë ne do listë disa vende kryesore ku ju mund të tregtisë. Ne gjithashtu do të ju këshillojë të disa problemeve që mund të dalin nga këto metoda të këmbimit valutor të ofruara.

Canadian Currency Exchange Këshilla

  1. transportuesit ajrore – Në aeroportet, Tavolina udhëtar janë të vendosur për ndryshimin e parave. kurset e këmbimit janë të përfshira, të cilat shpesh janë më të larta se sa ofruesit e tjerë të këmbimit. Shumica e aeroporteve ngarkuar me norma më të larta, e cila mund të kushtojë sa më shumë që 20% e shumës së tregtuar. Këto janë vende të përshtatshme për udhëtarët. Kjo zakonisht është e lehtë për të bërë transaksione si dhe zona është i dobishëm. Në rast se ju nuk do mend paguar çmime më të larta, aeroporti është një fushë që të monedhave të këmbimit.
  2. Institucionet bankare Community – Bankers ofrojnë shërbime të këmbimit valutor Canadian. Shumica e bankave ofrojnë norma shumë më mirë se aeroportet. Shumica e bankave kërkojnë pagesë të bazuar kryesisht në vlerën e tregut. Një nga ndërlikimet e punës me institucionet bankare, megjithatë, është orët e operacionit. Kjo është e mundur vetëm për të bërë tregton gjatë orëve të hapura. Një problem tjetër është se institucionet financiare nuk mund të jetë në një pozicion për të ofruar shkëmbime në valutë në sasi të mëdha.
  3. Karta debiti dhe krediti – Debitit dhe kartat e kreditit të ju jap mënyra më e shpejtë për shkëmbim monedhave të huaja. Normalisht kurset e këmbimit janë konkurruese, dhe ju do të jetë në gjendje për të marrë shërbimet e këmbimit në çdo kohë. Turistët duhet të, megjithatë, të bëjë kontakt me kartë krediti ose kartë debiti kompaninë e tyre për të treguar atyre se ata do të vacationing jashtë vendit duke përdorur kartën e tyre për të siguruar se siguria nuk është çaktivizuar.
  4. ATM ju ofrojmë mënyra të thjeshta për të shkëmbyer të holla. Bisedoni me bankën tuaj në lidhje me tarifat që mund të ekzistojnë për përdorimin e ATM jashtë zonës tuaj.

kështu, ju mund të keni disa metoda për të bie në ujdi monedha të tilla si linjat ajrore, institucionet bankare, kreditit dhe karta debiti gjithashtu, dhe ATM. Këto janë më gjerësisht të përdorura zgjidhje. Megjithatë në Web, ju mund të zbuloni lidhje që ju udhëheqin për të gjetur mënyra të tjera për të bie në ujdi dollarë kanadezë nga e këmbimit të monedhës këshilla.

Përmes shkëmbimit të valutave në bankë, ju të plotësoni formularët dhe të nënshkruajë çdo kontroll, ndërsa para një turp. Ju mund të mbani kontrolle, dhe në qoftë se një ndodh që të gabuar, ajo do të jetë e lehtë për të zëvendësuar atë.

Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie