Sarat

Welcome to kita. Yen sampeyan terus nggoleki lan nggunakake situs iki sampeyan sarujuk kanggo tundhuk karo lan kaiket dening aturan lan kondisi nggunakake ngisor, kang bebarengan karo kebijakan privasi mrentah sesambetan kita karo sampeyan ing hubungan menyang situs iki.

Tembung kita utawa 'kita' utawa 'kita' nuduhake pemilik website. Tembung 'sampeyan' nuduhake pangguna utawa panampil situs web kita. Nggunakake situs iki tundhuk ing syarat-syarat ing ngisor iki nggunakake:

Isi kaca iki kanggo informasi umum lan nggunakake mung. Iku subyek kanggo ngganti tanpa kabar.
Sanadyan kita utawa pihak katelu nyedhiyani sembarang babar pisan utawa njamin minangka kanggo akurasi, timeliness, kinerja, nggenepi utawa mathuk saka informasi lan bahan ketemu utawa ana ing situs iki kanggo maksud apa waé tartamtu. Panjenengan ngakeni bilih informasi lan bahan kasebut bisa ngemot akurat utawa kasalahan lan kita tinulis ngilangi hukuman kanggo maksud apa ora akurat kuwi utawa kasalahan menyang ombone kebekan dileksanakake dening hukum.
nggunakake informasi utawa bahan ing website iki tanggung ing dhewe resiko, kanggo kang kita bakal ora tanggung jawab. Iku bakal dadi tanggung jawab dhewe kanggo mesthekake yen produk, layanan utawa informasi kasedhiya liwat situs iki syarat tartamtu.
Situs iki ngandhut bahan kang diduweni dening utawa dilisensi us. materi iki kalebu, nanging ora winates kanggo, desain, tata letak, katon, katon lan grafis. Reproduksi dilarang liyane saka ing sesuai karo kabar hak cipta, kang Forms bagéan saka syarat lan kahanan.
Kabeh merek dagang maleh ing situs iki, kang ora properti saka, utawa dilisensi operator, sing ngakoni ing website.
nggunakake ora sah iki bisa menehi munggah kanggo pratelan kanggo kerusakan lan / utawa dadi ngganggu pidana.
Saka wektu kanggo wektu situs iki uga kalebu pranala menyang situs liyane. pranala sing kasedhiya kanggo penak kanggo nyedhiyani informasi luwih. Padha ora nekanaké kita nyetujui website(s). Kita ora duwe tanggung jawab kanggo isi website disambung(s).
Sampeyan bisa uga ora nggawe link menyang situs iki saka situs liyane utawa document tanpa idin sadurunge ditulis kita kang.

Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie