Swedia Currency

Itungan Swedish(Krona) wis koin saka Swedia wiwit 1873. Iku ditanggepi dening bank nasional Swedia, Sveriges Riksbank. ing Inggris, duwit receh wis arang alluded minangka makutha Swedish (Krona nggadahi makutha ing Swedia). Salah Krona dipérang manèh dadi 100 Penny. pancet, kabeh dhuwit recehan Ore dilereni soko tugas ing September 30, 2010. Produk sing isih kira-kira ing biji, Nanging nalika mbayar karo dhuwit kabeh aggregates wis diatur ing Krona cedhak. Dhuwit sapunika kasedhiya kanggo nggunakake sing 1 Krona, lan 5 lan 10 Koruna. Banknotes ing kategori 20, 50, 100, lan 500 Koruna.

Swedish-Krona

Swedia wis tuntas cara mupangati urip, amarga saka nglereni pinggiran perusahaan pribadi, kaluwihan sosial sing godhongé amba, lan framework penyebaran majeng, lan daya karya omahmu bakat. Ekonomi wis sregep dumunung njaba exchange, nggunakake basa bondho kayu, daya banyu, lan Mineral wesi. The darurat financial donya 2008 melorot kapentingan beya lan praktis, nggawa bab ekonomi Swedia geser menyang mundur antawis dana ngalangi lan esensial dhasar. dagang ware Solid ditambahake menyang mumbul ngalangi bali ing taun 2010 kanggo 2011.

Itungan Swedia iki presented ing 1873, supplanting ing Riksdalersgatan. awis iki presented minangka aftereffect saka babakan dhuwit Union Scandinavian karo Norwegia lan Denmark, kang katahan arep nganti Perang Donya I. Wangun babakan dhuwit ing nyang-nyangan padha ing tingkat Kalidad. Uni babakan dhuwit rampung karo suar-munggah saka Perang Donya I ing 1914. Swedia nyerah tingkat kualitas dhuwur ing Agustus 2, 1914, lan tanpa ukuran ngganteni ngrubah Uni teka ing pungkasan.

Miturut nyang-nyangan, Swedia dibutuhake kanggo nggabungake eurozone lan ngrasuk agama Yahudi kanggo nggenepi Euro. Dadi sing kaya bisa, paling Swedes marang nampa coin.On September 14, 2003, sèket enem saben sen saka Pamilih sing dirungokake metu ditolak nampa Euro. Eksploitasi lan angger-angger uwal, pamaréntah Swedia wis ngangkat ora kanggo nggabungake ERM II, precondition kanggo nampa Euro.

Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie